ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ και ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ – ΟΠΕΜΕΔ έχουν την χαρά και την τιμή να ανακοινώσουν ότι θα συμμετέχουν στο 5ο  ΣΥΜΠΟΣΙΟ  με τίτλο « ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ και ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ », που διοργανώνει ο διεθνούς φήμης Διαμεσολαβητής VIKRAM SINGH, από την 17η Νοεμβρίου – που είναι η Παγκόσμια Ημέρα  της Φιλοσοφιας – μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2022,στα πλαίσια των αδιάκοπων εκδηλώσεων ,που δημιουργεί για την προώθηση των Διαμεσολαβητών και της Διαμεσολάβησης .

Ο Vikram Singh , ο οποίος είναι παγκοσμίως  γνωστός ως  Mediator Vikram,  είναι δικηγόρος, πλήρους απασχόλησης Διαμεσολαβητής   και Συμβιβαστής  και  μερικής απασχόλησης παίκτης γκολφ  . Είναι εγγεγραμμένος στον Κατάλογο Διαμεσολαβητών και Συμβιβαστών του Υπουργείου Εταιρικών Υποθέσεων  της Κυβέρνησης της Ινδίας.

Ο Mediator Vikram  προωθεί την Διαμεσολάβηση παγκοσμίως και διοργανώνει διάφορες επιδείξεις  και εκδηλώσεις .Επισκεφθείτε ,παρακαλούμε , τον ιστότοπο https://MediatorVikram.com   για περισσότερες πληροφορίες για εκείνον και τις δραστηριότητες του  για την προώθηση των Διαμεσολαβητων  και της Διαμεσολάβησης.Κάποιες από τις επιδείξεις και τις εκδηλώσεις ,που έχει διοργανώσει,  απαριθμούνται στο αγγλικό κείμενο ,που δημοσιεύεται μαζί με το παρόν .

Οι επιδείξεις  και οι εκδηλώσεις μεταδίδονται ζωντανά μέσω Διαδικτύου ( live streaming) στο Κανάλι του Mediator Vikram στο YouTube , όπου διατίθενται ,επίσης και οι ηχογραφήσεις .Είναι διαθέσιμα στο Κανάλι , περισσότερα από 400 videos, που αποτελούν μια εξαιρετική ΔΩΡΕΑΝ πηγή για πληροφορίες σχετικά με την Διαμεσολάβηση .Ο σύνδεσμος ( link )  για το Κανάλι είναι :

https://www.youtube.com/c/MediatorVikram.

Εκεί υπάρχει και  ένας Κατάλογος Αναπαραγωγής ( Playlist) με τίτλο « Τιμώντας τον Ken Cloke»  με ηχογραφήσεις επιδείξεων και εκδηλώσεων, στις οποίες ο Mediator Vikram φιλοξένησε τον περίφημο Διαμεσολαβητή Ken Cloke , ο οποίος θα κάνει και την ομιλία λήξης του  5ο Συμποσίου.

Μπορείτε   να εγγραφείτε στο Κανάλι του Mediator Vikram στο YouTube και να πατήσετε πάνω στο εικονίδιο  του κουδουνιού ώστε να ενημερώνεστε όταν αναρτά καινούργια videos.

Όποιος  επιθυμεί να λάβει μέρος ως ομιλητής στο 5ο Συμπόσιο  παρακαλείτε  να κάνει  τα ακόλουθα βήματα:  

1.Να στείλει στον Mediator Vikram ένα «δώρο» για να στηρίξετε την εργασία ,την οποία κάνει για την προώθηση των Διαμεσολαβητών και της Διαμεσολάβησης. Αυτό θα του επιτρέψει να διαπιστώσει ποσό εκτιμάτε τον ίδιο και την εργασια του . Δεν είναι το ποσό ,που έχει σημασία ,αλλά η σκέψη . Ο σπουδαίος Διαμεσολαβητής Ken Cloke κοινοποίησε ένα θαυμάσιο μήνυμα για να στηρίξει τον Mediator Vikram .Ο σύνδεσμος ( link ) για το μήνυμα είναι :

α. Μπορείτε να στείλετε το «δώρο» μέσω PayPal .Το link είναι : 

 https://www.paypal.com/paypalme/MediatorVikram

 https://youtube.com/shorts/IEasv177HHU.

α. Μπορείτε να στείλετε το «δώρο» μέσω PayPal .Το link είναι : 

https://www.paypal.com/paypalme/MediatorVikram

β. Μπορείτε να κάνετε ένα απευθείας τραπεζικό έμβασμα .Τα τραπεζικά στοιχεία είναι :  

Υπέρ : Vikram Singh 

Αριθμός λογαριασμού : 52211270993

ο αριθμός του λογαριασμού είναι απαραίτητος)

Τράπεζα : Standard Chartered Bank, New Delhi, India 

Swift Code: SCBLINBB522

 γ. Στην Ινδία μπορείτε να στείλετε το δώρο σας μέσω μεταφοράς a UPI

 UPI ID is: 9810616644@PayTm

2.Να στείλει  ένα ηλεκτρονικό μήνυμα  στην διεύθυνση : Mediator Vikram@gmail.com  με τις εξής πληροφορίες : 

α. όνομα ,φωτογραφία και σύντομο βιογραφικό, προφίλ στο  LinkedIn και σε άλλα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης ,καθώς και αριθμό κινητού τηλεφώνου ( προαιρετικό ) 

β. στοιχεία PayPal ,UPI ή τραπεζικού εμβάσματος 

γ. να δηλώσει   την ημέρα και την ώρα  που προτιμά , από το Παράρτημα .Το Link για το Παράρτημα είναι :  https://bit.ly/Symposium5Schedule.

 

Για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ 

Κατερίνα Κωτσάκη

Για τον ΟΠΕΜΕΔ

Νικόλας Κανελλόπουλος

Σωματείο συσταθέν με τις υπ’ αριθμ. 7792/09 και 1615/10 αποφάσεις του Πρωτοδικείου Αθηνών

Ευφορίωνος 2Α, Αθήνα, 11635, 4ος όροφος

email: eed.mediation@eledi.gr και eed.mediation@gmail.com

Τηλ.: 210 6232029, Κιν.: 6936232029

www.eledi.gr

Δείτε εδώ την Ανακοίνωση