ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια προηγούμενων Ανακοινώσεών μας, σας γνωρίζουμε ότι η πέμπτη Διάλεξη του τρίτου Κύκλου Διαλέξεων για τη Διαμεσολάβηση, που διοργανώνει η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ – Ε.Ε.Δ.» σε συνεργασία με τον «Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ.», με ομιλητή τον κύριο Alessandro Bruni, Ιταλό Δικηγόρο και, από το 1996, Διαμεσολαβητή, Διαιτητή, αναγνωρισμένο από το Who is Who για Νομικούς ως ένας από τους λίγους κορυφαίους Δικηγόρους στην Διαμεσολάβηση ανά τον κόσμο.

Ο Alessandro είναι ιδρυτής της CONCILIA, Ιταλικού σπουδαίου παρόχου υπηρεσιών Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών από το 1999. Έχει διεξάγει περισσότερες από πέντε χιλιάδες Διαμεσολαβήσεις σε όλους τους τομείς, ιδίως δε σε διαφορές εμπορικές, επιχειρηματικές, εργατικές, σχετικές με τις Καλές Τέχνες, τον αθλητισμό, διαφορές καταναλωτικές, ιατρικής ευθύνης και πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς και σε πολυάριθμες περίπλοκες διαφορές, συμπεριλαμβανομένων διαφορών με αντικείμενο πολλών εκατομμυρίων και πολυμερών διαφορών. Είναι ειδήμων σε αθλητικές Διαμεσολαβήσεις και Διαμεσολαβήσεις για τις Καλές Τέχνες, διαπιστευμένος από το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο (TAS-CAS), με έδρα στην Λωζάνη Ελβετίας και το Διαιτητικό Δικαστήριο Καλών Τεχνών, (CAfA) με έδρα στο Rotterdam Κάτω Χωρών. Είναι, επίσης, Μέλος Διεθνών Πάνελ της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ (AAA) και του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ (ICDR) και Διαμεσολαβητής της ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ADB). Είναι Διαμεσολαβητής πιστοποιημένος από το Διεθνές Ινστιτούτο Διαμεσολάβησης (IMI) και ο πρώτος Ιταλός πιστοποιημένος από το IMI, ειδήμων στην Δικηγορία Διαμεσολάβησης, Διακεκριμένο Στέλεχος της Διεθνούς Ακαδημίας Διαμεσολαβητών και Μέλος του CHATERED INSTITUTE OF ARBITRATORS του Λονδίνου (CIArb).

H θεματική της Διάλεξης είναι: «Πώς να διαχειριζόμαστε τους δικηγόρους στην Διαμεσολάβηση. Εμπειρίες από την Ιταλική οπτική γωνία»

Η Διάλεξη θα λάβει χώρα την Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022, στις 6:30 μμ, μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Όσοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν, παρακαλούνται να το δηλώσουν μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://forms.gle/kJV3eUco1hm8x3pU8

Η Διάλεξη θα μεταδοθεί και μέσω live streaming στη σελίδα της ΕΕΔ στο Facebook (Ελληνική Ένωση Διαμεσολαβητών).

Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη.

Ο σύνδεσμος για την είσοδο στην πλατφόρμα ZOOM, θα σταλεί την προηγούμενη ημέρα της Διάλεξης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση όσων δηλώσουν συμμετοχή.

Η ημερομηνία της επόμενης Διάλεξης θα ανακοινωθεί προσεχώς.

 

Αθήνα, 4 Μαρτίου 2022

Κατερίνα Κωτσάκη

Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ  ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

Δείτε εδώ την Ανακοίνωση