ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ και του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ – ΟΠΕΜΕΔ

Σας γνωρίζομε ευχαρίστως ότι, την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021, έγινε διαδικτυακά η πρώτη προσομοίωση Διαμεσολάβησης στα πλαίσια του πρώτου Διαγωνισμού Προσομοιώσεων Διαμεσολάβησης και Υποχρεωτικών Αρχικών Συνεδριών – ΥΑΣ Διαμεσολάβησης, που διοργανώνουμε .

Η διαδικασία διεξήχθη με πολύ ικανοποιητικό τρόπο ,με την κυρία Μαρία Χαρίση στον ρόλο της διαμεσολαβήτριας, στους ρόλους των μερών την κυρία Μαρία Χατζηστρατή με την νομικό παραστάτη της, την οποία υποδύθηκε η κυρία Χριστίνα Λιάππα και την κυρία Δήμητρα Μπουκουβάλα, μαζί με τον νομικό παραστάτη της. Όλοι οι συμμετέχοντες είναι διαπιστευμένοι διαμεσολαβητές από το Υπουργείο Δικαιοσύνης .

Την ανατροφοδότηση έκανε η κυρία Κατερίνα Κωτσάκη .

Με χαρά διαπιστώσαμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες προσπάθησαν και μπόρεσαν να εφαρμόσουν εύστοχα τις αρχές της Διαμεσολάβησης και όσα διδάχθηκαν κατά την εκπαίδευση τους .

Ευχόμαστε το εγχείρημα αυτό να έχει καλή συνέχεια και επιτυχία και ενθαρρύνομε όλες και όλους τους συναδέλφους – ακόμη και τους παλαιότερους – να συμμετάσχουν σε αυτό, προκειμένου να αποκτήσουν πρακτική εξάσκηση ή/και να επεκτείνουν όση έχουν ήδη αποκτήσει .

Αθήνα 14 Οκτωβρίου 2021

Για την ΕΕΔ Κατερίνα Κωτσάκη
Για τον ΟΠΕΜΕΔ Νικόλας Κανελλόπουλος

Δείτε εδώ την ανακοίνωση