Η ELSA Athens διοργανώνει την 4η ακαδημαϊκή επίσκεψη της χρονιάς στο πλαίσιο του προγράμματος Lawyers at Work (L@W) στον Οργανισμό Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΟΠΕΜΕΔ), την Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021, και ώρα 18:30, μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με επαγγελματίες του χώρου για την σπουδαιότητα των εναλλακτικών τρόπων επίλυσης διαφορών και να ενημερωθούν για τη δράση του ΟΠΕΜΕΔ, στόχος του οποίου είναι η εμπέδωση της Διαμεσολάβησης και των λοιπών εναλλακτικών μορφών διευθέτησης ιδιωτικών διαφορών στην ελληνική κοινωνία. Ακόμη, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα τον θεσμό της Διαμεσολάβησης και να πληροφορηθούν για τη διαδικασία που ακολουθείται προκειμένου να γίνει κάποιος Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής.

Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει καλείται να συμπληρώσει την παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/YwURvU1s5UWgxt8y7. Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Τρίτη 20 Απριλίου και ώρα 23:59. Ο σύνδεσμος του Zoom θα σταλεί στους ενδιαφερομένους το πρωί της Τετάρτης 21 Απριλίου.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή οποιαδήποτε απορία μπορείτε να απευθύνεστε στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση academicactivities.athens@gr.elsa.org.