ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια προηγούμενων Ανακοινώσεών μας, σας γνωρίζουμε ότι η δέκατη Διάλεξη του Δεύτερου Κύκλου Διαλέξεων για τη Διαμεσολάβηση, που διοργανώνει η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ – Ε.Ε.Δ.» σε συνεργασία με τον «Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ.», με ομιλητή τον κύριο Χάρη Μεϊδάνη, Δικηγόρο Αθηνών, Διαπιστευμένο Διαμεσολαβητή, Fellow του Chartered Institute of Arbitrators του Λονδίνου, Μέλος του Βρετανικού Ινστιτούτου Διεθνούς και Συγκριτικού Δικαίου, του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC) στην Ελλάδα, του Institute of World Business Law του ICC, του Εποπτικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ) και αν. Μέλος του Συμβουλίου Διαμεσολάβησης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας (ΕΟΔΙΔ) και με  θεματική:

«Η διαμεσολάβηση ως αναγκαία και «αναπόφευκτη» Μέθοδος Επίλυσης Διαφορών για τον 21ο αιώνα»

θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, στις 18:30, μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Όσοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν, παρακαλούνται να το δηλώσουν μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://forms.gle/XyjrsEopD9Z5xZK57

Η Διάλεξη θα μεταδοθεί και μέσω live streaming στη σελίδα της ΕΕΔ στο Facebook (Ελληνική Ένωση Διαμεσολαβητών).

Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη.

Ο σύνδεσμος για την είσοδο στην πλατφόρμα ZOOM, θα σταλεί την προηγούμενη ημέρα της Διάλεξης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση όσων δηλώσουν συμμετοχή.

Η επόμενη Διάλεξη θα λάβει χώρα στις 12 Απριλίου, ημέρα Δεύτερα και ώρα 18:30. Σχετική Ανακοίνωση θα δημοσιευθεί προσεχώς.

Αθήνα, 30 Μαρτίου 2021

Κατερίνα Κωτσάκη

Πρόεδρος ΕΕΔ

Δείτε εδώ την Ανακοίνωση