ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια προηγούμενων Ανακοινώσεών μας, σας γνωρίζουμε ότι η έβδομη Διάλεξη του Δεύτερου Κύκλου Διαλέξεων για τη Διαμεσολάβηση, που διοργανώνει η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ – Ε.Ε.Δ.» σε συνεργασία με τον «Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ.», με ομιλητή τον κ. Charles MiddletonSmith, Δικηγόρο από το 1976, Διαμεσολαβητή από το 1998, εκπαιδευθέντα από το CEDR, Εκπαιδευτή Διαμεσολαβητών, CMC Registered mediator 2021. Η θεματική της Διάλεξης είναι:

«Negotiation in Commercial Mediation from the Mediator’s perspective»

Και θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021, στις 18:30, μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Όσοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν, παρακαλούνται να το δηλώσουν μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: https://forms.gle/VuA26PCgWrRdvFqG9

Η Διάλεξη αυτή θα διεξαχθεί ΜΟΝΟ μέσω της πλατφόρμας ZOOM και ΔΕΝ θα μεταδοθεί μέσω live streaming. Παρακαλούμε να σημειώσετε ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε την Διάλεξη μέσω ZOOM έστω και εάν δεν έχετε «κατεβάσει» την σχετική εφαρμογή ,πατώντας απλά πάνω στον σύνδεσμο για την είσοδο στην πλατφόρμα, που θα σταλεί την προηγούμενη ημέρα της Διάλεξης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση όσων δηλώσουν συμμετοχή.

Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη.

Η επόμενη Διάλεξη θα λάβει χώρα στις 22 Μαρτίου, ημέρα Δεύτερα και ώρα 18:30. Σχετική Ανακοίνωση θα δημοσιευθεί προσεχώς.

Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2021

Κατερίνα Κωτσάκη

Πρόεδρος ΕΕΔ