ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σχετικά με τους Κύκλους Διαλέξεων για τη Διαμεσολάβηση, που διοργανώνει η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ – Ε.Ε.Δ.» σε συνεργασία με τον «Ο.Π.Ε.Μ.Ε.Δ.» ευχαρίστως γνωστοποιούμε ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κύριος Κωνσταντίνος Τσιάρας, υποστηρίζοντας πάντοτε τον Θεσμό της Διαμεσολάβησης, θα απευθύνει χαιρετισμό κατά την πρώτη Διάλεξη, του πρώτου Κύκλου Διαλέξεων, με ομιλήτρια την κ. Κατερίνα Κωτσάκη και με θεματική:

«Οι ρίζες της Διαμεσολάβησης, η εξέλιξη της από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, ο Νόμος 4640/2019 και, ειδικότερα, οι διατάξεις του περί Υποχρεωτικής Αρχικής Συνεδρίας – ΥΑΣ και περί Ρήτρας Διαμεσολάβησης»

που θα λάβει χώρα την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020, στις 18:30, μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη.

Παρακαλούμε όσες και όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη Διάλεξη, να το δηλώσουν μέσω του ακόλουθου συνδέσμου https://forms.gle/xT1n8ptr4kub7s7a7.

Ο σύνδεσμος για την είσοδο στην πλατφόρμα, θα σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση όσων δηλώσουν συμμετοχή, την προηγούμενη ημέρα της Διάλεξης.

Οι ομιλητές και οι θεματικές των επομένων Διαλέξεων, που θα λάβουν χώρα στις 13 Ιουλίου, 20 Ιουλίου και 27 Ιουλίου, ημέρα Δεύτερα και ώρα 18:30, θα γνωστοποιούνται εκάστοτε, με νεότερες ανακοινώσεις.

Οι Διαλέξεις θα διακοπούν τον μήνα Αύγουστο και θα συνεχιστούν τον μήνα Σεπτέμβριο έως το τέλος του έτους 2020.

Αθήνα, 19 Ιουνίου 2020

Κατερίνα Κωτσάκη

Πρόεδρος

Δείτε εδώ την Ανακοίνωση