ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
σε διαδικτυακό Εργαστήριο Δεξιοτήτων για Διαμεσολαβητές
που διοργανώνεται από την Βικτώρια Λιούτα με την επιμέλεια του Κέντρου Διαμεσολάβησης Λασιθίου (ΚΕ.ΔΙ.ΛΑΣ)

Αγαπητοί Διαμεσολαβητές,

Είστε καλεσμένοι σε ένα ριζικό πείραμα για την Ελλάδα: συλλογική ενεργοποίηση των ικανοτήτων των Διαμεσολαβητών ως μέσο μετάλλαξης της «σύγκρουσης» σε «συνεργασία» για τα μέρη και τους δικηγόρους τους στη διαδικασία της Διαμεσολάβησης.

Θα συνδεθείτε με άλλους Διαμεσολαβητές που, όπως εσείς, επιθυμείτε να συνεισφέρετε στη γεφύρωση διχασμών με τη λειτουργία του θεσμού της Διαμεσολάβησης, χρησιμοποιώντας μία άλλη προσέγγιση στην αντίληψη και κατανόηση των απαραίτητων εργαλείων των Διαμεσολαβητών.

Το Εργαστήριο Δεξιοτήτων οργανώνει η Βικτωρία Λιούτα, Διαμεσολαβήτρια και Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, με παρεμβάσεις από την Δρ. Φαίδρα Λογοθέτη, Ψυχολόγο, με πείρα αμφότερες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίες συναντιούνται διαδικτυακά να πρωτοτυπήσουν σε μία ανεπανάληπτη προσπάθεια να δώσουν δυναμική απάντηση στη «σύγκρουση» και στις δύσκολες καταστάσεις μέσα στη διαδικασία της Διαμεσολάβησης και να ενώσουν εμπειρίες, γνώσεις, και ικανότητες που χρειάζονται οι Διαμεσολαβητές στην Ελλάδα.

Το Διαδικτυακό Εργαστήριο Δεξιοτήτων απευθύνεται σε Διαμεσολαβητές και δικηγόρους οι οποίοι ενδιαφέρονται να κατανοήσουν το ρόλο του Διαμεσολαβητή και πώς χρησιμοποιεί τις δεξιότητές του στη διαδικασία της Διαμεσολάβησης.

Το Εργαστήριο περιλαμβάνει σε 3 συναντήσεις, 1 ½ ώρας κάθε εβδομάδα, τα θέματα:

  1. Η τέχνη των «Ανοιχτών Ερωτήσεων»  Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020, 19:00-20:30μμ
  1. «Ουδετερότητα και Ενσυναίσθηση» των Διαμεσολαβητών  Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020, 19:00-20:30μμ
  1. Οι «Διαπραγματευτικές Ικανότητες» των Διαμεσολαβητών  Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020, 19:00-20:30μμ

Το Διαδικτυακό Εργαστήριο Δεξιοτήτων θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM με επιμέλεια του Κέντρου Διαμεσολάβησης Λασιθίου (ΚΕ.ΔΙ.ΛΑΣ).

Παρακαλείστε όπως συμπληρώσετε την φόρμα στο link https://forms.gle/sXCiH4JmDG4nLnfFA δηλώνοντας ποιο/ποια Εργαστήριο/α επιθυμείτε να παρακολουθήσετε. Θα σας σταλούν ακολούθως οδηγίες με λεπτομέρειες σύνδεσης στην πλατφόρμα παρακολούθησης.

Το κόστος του κάθε Εργαστηρίου είναι 100 € για κάθε μία παρακολούθηση.

Σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει και τα τρία Εργαστήρια το κόστος είναι 250 €.

Παρακαλείσθε για την εμπρόθεσμη κατάθεση του κόστους των επιλεγμένων, ή όλων, των Εργαστηρίων που θα δηλώσετε, με σημείωση «Εργαστήριο Διαμεσολάβησης» στον κάτωθι Τραπεζικό Λογαριασμό:

Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα (Συν Π.Ε.)
Αριθμός λογαριασμού: 30000305840
ΙΒΑΝ: GR2608700220000300003058402

Με εκτίμηση
Βικτωρία Λιούτα
Διαμεσολαβήτρια και Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών
ΚΕ.ΔΙ.ΛΑΣ