Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ (ΕΕΔ) και ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ και ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ του ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ (ΟΔΔΕΕ) σας προσκαλούν σε εκδήλωση με τίτλο: «Ο νέος νόμος 4640/2019 για τη Διαμεσολάβηση νέο ξεκίνημα: από τη θεωρία στην πράξη».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, από τις 5:30 μμ. έως τις 8:00 μμ., στα γραφεία της Δικηγορικής Εταιρείας ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ-ΣΡΕΚΕΝΜΠΕΡΓΚ & ΦΟΥΡ-ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑ επί της οδού Ακαδημίας 43, 4ος όροφος στην Αθήνα.

Εισήγηση με θέμα:

«ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ 4640/2019 ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ»

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΩΤΣΑΚΗ

Δικηγόρος επί τιμή, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών (CIArb, Υπ. Δικαιοσύνης), Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ

Συντονισμός συζήτησης

ΜΠΕΡΝΑΝΤΕΤ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ- ΣΡΕΚΕΝΜΠΕΡΓΚ

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών (CIArb, Υπ. Δικαιοσύνης), Συντονίστρια του Τμήματος Διαμεσολάβησης ΟΔΔΕΕ

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Λόγω περιορισμένων θέσεων, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη διεύθυνση mediation@oddee.gr, μέχρι τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία της δήλωσης των ενδιαφερομένων. Θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης μέσω live-streaming από τη σελίδα του ΟΔΔΕΕ (https://www.facebook.com/oddee.gr).

Πληροφορίες: Τηλ. 2103624973

Δείτε εδώ την Πρόσκληση