Το ΙΝΚΑΔΑ (NIKI MEDIATION) σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΛΚΕΔ-ADR HELLENIC CENTER) προσφέρει elearning πρόγραμμα εξειδικευμένης μετεκπαίδευσης, διάρκειας 20 ωρών στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση, σύμφωνα με το  άρθρο 22 παρ.4β και 27 παρ.Β του νόμου 4640/2019. «Mετεκπαίδευση στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση»

*Στην ελληνική γλώσσα

*Η εγγραφή στην πλατφόρμα www.e-adrhellenic.com είναι δωρεάν

*Κόστος εκπαίδευσης 190,00 ευρώ

*Η εκπαίδευση είναι μόνιμα διαθέσιμη για παρακολούθηση στην πλατφόρμα

Μετά την παρακολούθηση του προγράμματος, χορηγείται ηλεκτρονικά από το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Αλεξανδρούπολης, (ΙΝΚΑΔΑ/NIKIMEDIATION)  και το ADR Hellenic Center, Βεβαίωση Παρακολούθησης (Certificate of Completion in  «Advanced Family Mediation», διάρκειας 20 ωρών).

Το πρόγραμμα μπορείτε να το παρακολουθήσετε από τον υπολογιστή σας, από το κινητό σας τηλέφωνο, από τάμπλετ, οποιαδήποτε ώρα, οπουδήποτε θέλετε και με τον δικό σας ρυθμό. Έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα έως και 90 μέρες από την ημέρα εγγραφής-πληρωμής στο συγκεκριμμένο πρόγραμμα.

Τα οnline courses του ΙΝΚΑΔΑ και του ADR Hellenic Viral περιλαμβάνουν μαγνητοσκοπημένες ενότητες. Για να παρακολουθήσετε, εγγραφείτε δωρεάν ή συνδεθείτε (εάν έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό) και επιλέξτε το Course που σας ενδιαφέρει (Enroll). Μόλις ολοκληρώσετε την αγορά της συνδρομής, θα αποκτήσετε άμεσα πρόσβαση στο online course που επιλέξατε. Δεν υπάρχει δέσμευση στην έναρξη παρακολούθησης του course. Οι ενότητες των courses είναι αποθηκευμένες στη σελίδα του ADR Hellenic Viral και μπορείτε να ξεκινήσετε την παρακολούθηση όποτε επιθυμείτε. Το χρονικό διάστημα που έχετε στη διάθεσή σας για να παρακολουθήσετε το εκάστοτε online course, είναι συνήθως τρεις (3) μήνες. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες και ημέρες παρακολούθησης. Από τη στιγμή που θα αποκτήσετε πρόσβαση στο course, μπορείτε να το παρακολουθήσετε όποτε θέλετε εσείς, μέσα σε 3 μήνες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα courses οποιαδήποτε στιγμή θέλετε, σε οποιοδήποτε υπολογιστή/ταμπλετ/κινητό και σε οποιοδήποτε μέρος έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο (“at your own time,space and pace”).

Το κόστος του προγράμματος ανέρχεται σε 190,00 ευρώ, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η χορήγηση του πιστοποιητικού παρακολούθησης από το ΙΝΚΑΔΑ και το ΑDR HELLENIC CENTER.

Το πρόγραμμα είναι μόνιμα διαθέσιμο.

Εγγραφές απευθείας στην E-Learning πλατφόρμα:

www.e-adrhellenic.com

Σεμινάριο: «Advanced Family Mediation»

Σε ποιους απευθύνεται:

Το σεμινάριο απευθύνεται α) σε Διαμεσολαβητές που θέλουν να μετεκπαιδευτούν στην απαραίτητη κάθε τριετία υποχρεωτική πρόσθετη εκπαίδευση η οποία παρέχεται από αδειοδοτημένους φορείς (άρθρο 27 παρ.Β του Ν. 4640/2019) και παράλληλα να αποκτήσουν γνώσεις και τεχνικές σε σχέση  με την οικογενειακή διαμεσολάβηση (συζυγικές και κληρονομικές διαφορές) αλλά β) και σε δικηγόρους παραστάτες στην οικογενειακή Διαμεσολάβηση που θέλουν να εξειδικευτούν στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση.

Πρόγραμμα:

  1. Εισαγωγή στη Διαμεσολάβηση
  2. Εισαγωγή στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση
  3. Ο Ρόλος του Δικηγόρου στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση
  4. Στην Αρένα της Οικογενειακής Διαμεσολάβησης
  5. Επικοινωνιακές Τεχνικές (Λεκτική και Μη Λεκτική Επικοινωνία) στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση
  6. Συναισθήματα και Διαχείριση Θυμού
  7. Χωρισμός – Πένθος στο Διαζύγιο
  8. Είδη Προσωπικοτήτων στη Σύγκρουση
  9. Κληρονομικές Διαφορές
  10. Επιλογή Διαμεσολαβητή
  11. Διασυνοριακή Οικογενειακή Διαμεσολάβηση
  12. Σενάρια Οικογενειακής Διαμεσολάβησης
  13. Βιβλιογραφία
  14. Εξετάσεις (Multiple Choice)
  15. Πιστοποιητικό 20 ωρών Μετεκπαίδευσης στην Οικογενειακή Διαμεσολάβηση

 

Δείτε την ανακοίνωση εδώ