Πραγματοποιήθηκαν χθες 23.9.2019 οι συνεδριάσεις της Συνέλευσης των Εταίρων και της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΠΕΜΕΔ υπό την προεδρία του κ. Κωνσταντίνου Μενουδάκου με τη συμμετοχή του συνόλου των Προέδρων και εκπροσώπων των εταίρων του Οργανισμού.

Τα μέλη ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον νέο Πρόεδρο του ΟΠΕΜΕΔ κ. Μενουδάκο ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τα μέλη και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον πρώην Πρόεδρο του Οργανισμού κ. Παναγιώτη Πικραμμένο για την προσφορά του στην ευόδωση των σκοπών του οργανισμού και στην προώθηση των εναλλακτικών μεθόδων επίλυσης των διαφορών, καθώς και για την εισήγησή του προς τους Προέδρους των εταίρων να αναλάβει την Προεδρία του Οργανισμού.

Επίσης παρουσιάστηκαν από τον Γραμματέα του οργανισμού κ. Νικόλα Κανελλόπουλο και εγκρίθηκαν ο οικονομικός απολογισμός – ισολογισμός του 2018, ο προϋπολογισμός του 2019 καθώς και το πλαίσιο στρατηγικής για την περίοδο 2019-2020.

Τέλος έγινε ιδιαίτερη αναφορά για την πρόσφατη συνάντηση του Προεδρείου του ΟΠΕΜΕΔ με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης και συγκεκριμένα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνο Τσιάρα, τον Υφυπουργό κ. Δημήτριο Κράνη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Πάνο Αλεξανδρή, όπου επικυρώθηκε με τον πλέον σαφή τρόπο η θεσμική συνεργασία του Οργανισμού με το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

IMG_8055

IMG_8057