Σε μια λαμπρή επετειακή τελετή απονεμήθηκαν χθες (20 Νοεμβρίου 2017) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τα Marketing Excellence Awards που συμπλήρωσαν φέτος 10 χρόνια ζωής.

Ανάμεσα στους νικητές που ξεχώρισαν ήταν και ο ΟΠΕΜΕΔ που έλαβε το πρώτο του βραβείο στην κατηγορία Low budget Marketing Communications για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της στρατηγικής επικοινωνίας του.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) της ΕΕΔΕ, Μάρκος Φραγκουλόπουλος, κατά την απονομή των Marketing Excellence Awards εξήρε όλους τους νικητές τονίζοντας ότι «Οι σημερινοί νικητές των Marketing Excellence Awards, αποτελούν το δικό μας παράδειγμα προς μίμηση, αποτελούν, όπως οι άριστοι σε κάθε χώρο, τα δικά μας best practices που δείχνουν το φωτεινό δρόμο της αισιοδοξίας, της ανάπτυξης και της προόδου. Είναι ένα κομμάτι της Ελλάδας που ονειρεύεται, φιλοδοξεί, σχεδιάζει, παθιάζεται, μαθαίνει, εξελίσσεται, δεν πέφτει στην παγίδα της μιζέριας, δουλεύει σκληρά και δημιουργεί ένα καλύτερο μέλλον»

Το βραβείο του ΟΠΕΜΕΔ παρέλαβε εκ μέρους του Προέδρου κ. Πικραμμένου, ο Γ.Γ. του Οργανισμού, Νικόλας Κανελλόπουλος, ο οποίος στην ευχαριστήρια ομιλία του δήλωσε: «Παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους του Προέδρου μας κ. Πικραμμένου, πρώην Πρωθυπουργού, αλλά και των 20 Προέδρων όλων των κοινωνικών εταίρων και θεσμικών φορέων, που δύο χρόνια πριν πήραμε μία μεγάλη καινοτόμο απόφαση, να ιδρύσουμε έναν φορέα για την προώθηση της Διαμεσολάβησης και όλων των εναλλακτικών μορφών επίλυσης των διαφορών. Μία βράβευση σαν κι αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε για άλλη μία φορά τα θετικά μηνύματα της Διαμεσολάβησης σε εσάς τους ανθρώπους του marketing και πιστεύουμε ότι κι εσείς θα βοηθήσετε τον ΟΠΕΜΕΔ και όλους τους θεσμικούς φρουρούς, την θεσμική αυτή συμμαχία για την Διαμεσολάβηση, προκειμένου να αλλάξουμε την κουλτούρα μας όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε συγκρούσεις. Να ευχαριστήσω την διαφημιστική μας εταιρεία, την Choose, τον κύριο Δέτση και όλους εσάς»
5D3R2013

Δείτε το βίντεο της βράβευσης