Η απόφαση της εταιρείας Sports Land Group LLC, ιδιοκτήτρια των αθλητικών εγκαταστάσεων A-Game, να παύσει οριστικά τη λειτουργία τους, προκάλεσε τη διαφορά μεταξύ αυτής και  του συνδέσμου Alliance Volleyball Club και της MDG Management LLC. Απέναντι στην απόφαση αυτή ο τοπικός σύνδεσμος  Alliance Volleyball Club  και η MDG Management LLC, προκρίνοντας το δικαίωμα των νέων να αθλούνται και να κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων, άσκησαν αγωγή ζητώντας να παραμείνουν ανοιχτές στο κοινό οι εν λόγω εγκαταστάσεις.

Εν τέλει, τα μέρη με κοινή ανακοίνωση τους εξέφρασαν την πρόθεση τους να επιλύσουν τη διαφορά τους που εκκρεμεί ενώπιον του Περιφερειακού  Δικαστηρίου του Williamson με Διαμεσολάβηση. Η απόφαση τους έρχεται να προστεθεί στο σχέδιο που έχει προτείνει ήδη η εναγόμενη για εξωδικαστική επίλυση της διαφοράς τους.

Η απόφαση για επίλυση της διαφοράς με Διαμεσολάβηση, έδωσε την αφορμή στην εταιρεία Sports Land Group LLC, παρά το γεγονός ότι της είχε επιτραπεί να κλείσει τις εγκαταστάσεις της, και πράγματι η Sports Land Group LLC είχε παύσει τη λειτουργία τους, να ξανανοίξει τις πόρτες του A – Game Sportsplex για το κοινό και να παρέχει και πάλι τις υπηρεσίες του στους αθλούμενους της περιοχής.

Πηγή: http://www.williamsonherald.com/news/article_4eee6b70-d0fc-11e5-95e2-1fc287e1b2ec.html?mode=jqm

Νίκος Καραγιαννάκης

Ιnformation Technology – Διαμεσολαβητής (ΥΔΑΔΔ),

Υπεύθυνος  Marketing και Συντονιστής Εκπαίδευσης  ΑDR Hellenic Center